Deelnemersinformatie

Op 8 april 2018 lopen leerlingen en medewerkers van het STC en RMU samen de 10.55 km, oftewel de 1/4 NN Marathon Rotterdam voor STC4Duchenne. Hiermee vragen wij meer aandacht voor Duchenne, een spierziekte waar helaas nog geen genezing voor mogelijk is en uiteindelijk fataal zal zijn voor de patiënten.
Wat Duchenne precies is, kijk eens op de website www.duchenne.nl. Wij vinden het belangrijk om hier zoveel mogelijk aandacht aan te geven en daarom doen wij dit.
En natuurlijk is er de persoonlijke uitdaging. Wie durft het aan om met ons de 10,55 kilometer te rennen? De maximale eindtijd is 1.20 uur. Met een fantastische finish op de Coolsingel. Een onvergetelijke ervaring.

Alles wat je moet weten voor deelname, adressen en contactgegevens wordt op deze pagina vermeld.
Naast het hardlopen willen wij dat de deelnemers sponsors zoeken om ook zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar behandelingen.
De inschrijving is begonnen. Als alle startbewijzen zijn uitgegeven, kan je je wel opgeven als reserveloper. Als er een loper uitvalt kan je alsnog deelnemen. Wij zullen je dat dan zo snel mogelijk laten weten. Gebruik voor het inschrijven als reserveloper ook het inschrijfformulier op deze website.
Je kan een sponsorformulier vinden op deze website onder de pagina 'nieuws'.


Deelnemers worden uitstekend verzorgd:

  • STC/RMU startplaats voor het afhalen van het startnummer, afgeven tassen en informatiepunt
  • Verzorging voor, tijdens en na het hardlopen
  • Met gratis STC4Duchenne loopshirt
  • Natuurlijk de medaille voor deelname van de 1/4 NN Marathon Rotterdam
  • Het inschrijfgeld wordt door het STC verzorgd


Ons startpunt is STC Safeport, Willemskade 13, 3016DK Rotterdam. Hier krijg je het persoonlijke startnummer, je kan je tas afgeven en er is verzorging aanwezig. Iedere hardloper en vrijwilliger die meedoet aan STC4Duchenne verwachten wij hier vanaf 08.00 uur. Wij willen, na het maken van een groepsfoto, gezamenlijk als groep naar de start. De starttijd van de 1/4e marathon is 09.30 uur. Vanaf STC-Safeport is het ongeveer 20 minuten lopen naar de start op de Blaak bij de Markthal. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage Erasmusbrug (Gedempte Zalmhaven, 3016 DR Rotterdam).


Meedoen is dus ook jezelf laten sponsoren. Het sponsorgeld kan overgemaakt worden via deze website, ga naar de pagina 'doneren'. Het kan ook contant worden afgegeven tijdens het afhalen van het startnummer bij STC-Safeport

Enthousiaste bedrijven die het doel willen steunen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Afhankelijk van je bijdrage kunnen wij het bedrijfslogo op onze website en overige media plaatsen. Ook shirtsponsoring is mogelijk. Voor meer informatie kan de organisatie je verder helpen of stuur een e-mail naar duchenne@stc-r.nl

Voor vragen en als je jezelft wilt opgeven als vrijwilliger, stuur een bericht naar duchenne@stc-r.nl