Vrijwilligers gezocht

De Marathon Rotterdam maakt op 8 april 2018 gebruik van honderden vrijwilligers. De lopers worden door het publiek gedragen en naar de finish geschreeuwd. De vrijwilligers helpen overal langs de route om het een geweldig evenement te kunnen laten zijn. Wij kunnen STC4Duchenne niet doen zonder de steun van vrijwilligers. Wij willen jullie vragen ons en onze 100 hardlopers op 8 april te helpen. Bij het start en finishpunt bij STC-Safeport, langs de route op diverse plekken. Op verschillende plekken hebben wij jullie nodig. Ook onze getrainde BHV'ers en EHBO'ers kunnen wij goed gebruiken om extra begeleiding en verzorging te kunnen geven. Opgeven kan via het e-mailadres duchenne@stc-r.nl. En ook als vrijwilliger kan je jezelf laten sponsoren. Het sponsorgeld kan je overmaken via de 'doneren' pagina op deze website of contant afgeven bij STC-Safeport op 9 januari.


Ons startpunt is STC Safeport, Willemskade 13, 3016DK Rotterdam. Hier krijgen de lopers hun persoonlijke startnummer, tassen worden hier bewaard. Iedere hardloper en vrijwilliger die meedoet aan STC4Duchenne verwachten wij hier vanaf 08.00 uur. De starttijd van de 10 kilometer is 10.00 uur, zorg dat je voor 09.30 uur aanwezig bent. Vanaf STC-Safeport is het ongeveer 15-20 minuten lopen naar de start op de Blaak bij de Markthal. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage Erasmusbrug (Gedempte Zalmhaven, 3016 DR Rotterdam).


Het kan zijn dat wij je als vrijwilliger willen inzetten langs de route. Het openbaar vervoer is op 8 april enorm druk met veel omleidingen. Het makkelijkste is om met de fiets door de stad te rijden. Wij zullen voor 8 april een planning doorgeven waar wij jullie als vrijwilliger willen inzetten. Als je je fiets kan meenemen, wil je dat laten weten in je aanmelding op duchenne@stc-r.nl?


Dank je wel.